• Αναζήτηση
 • Θεσσαλονίκη: Αέρας ξεριζώνει στέγη από νηπιαγωγείο

  Πολλά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν όλη την Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης. Από αυτούς του ανέμους δεν γλίτωσε ούτε ένα νηπιαγωγείο στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, στην περιοχή του Κορδελιού φαίνεται από τον δυνατό αέρα να ξεκολλάει ένα κομμάτι από τη στέγη από του νηπιαγωγείου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πολλά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν όλη την Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης. Από αυτούς του ανέμους δεν γλίτωσε ούτε ένα νηπιαγωγείο στη Θεσσαλονίκη.

  Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, στην περιοχή του Κορδελιού φαίνεται από τον δυνατό αέρα να ξεκολλάει ένα κομμάτι από τη στέγη από του νηπιαγωγείου.

  Πολύ τυχεροί ήταν ένας πατέρας και η κόρη του, οι οποίοι είχαν περάσει από το σημείο που πέφτει η στέγη, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν, ενώ το ίδιο συνέβη και με ένα αυτοκίνητο.

  Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα θύμα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk