• Αναζήτηση
 • Φωτήλας: Βάζοντας «φίμωτρο» δεν κρύβονται οι ελλείψεις του ΕΚΑΒ

  «Βάζοντας "φίμωτρο" δεν κρύβονται οι ελλείψεις του ΕΚΑΒ», υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωσή του ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτή Αχαΐας και αναπληρωτή τομεάρχη υγείας της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την απαγόρευση αναφοράς σε υπηρεσιακά θέματα στους εργαζόμενους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Βάζοντας «φίμωτρο» δεν κρύβονται οι ελλείψεις του ΕΚΑΒ», υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωσή του ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτή Αχαΐας και αναπληρωτή τομεάρχη υγείας της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την απαγόρευση αναφοράς σε υπηρεσιακά θέματα στους εργαζόμενους.

  Συγκεκριμένα, ο κ. Φωτήλας σχολιάζει την απόφαση που απευθύνεται στο προσωπικό της 6ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, με θέμα την κοινοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από υπαλλήλους του.

  Όπως υποστηρίζει ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, «με ανακοίνωση από τον Προϊστάμενο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Καβάλας – κατ’ εντολή Πολάκη όπως αναφέρει – απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναφορά σε υπηρεσιακά θέματα ή προβλήματα. Όσοι δε αποφασίσουν μελλοντικά να εκφράσουν την άποψή τους για το εργασιακό τους περιβάλλον, θα τιμωρούνται πειθαρχικά».

  Ο κ. Φωτήλας υποστήριζει ότι ενώ ως Αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούσε έντονα απέναντι σε οποιονδήποτε πειθαρχικό έλεγχο, ως Κυβέρνηση επιχειρεί να φιμώσει τους διασώστες και τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αναδεικνύουν τα προβλήματα που προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

  «Άραγε, το επόμενο βήμα θα είναι ο οριστικός αποκλεισμός των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;», διερωτάται ο βουλευτής Αχαΐας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk