• Αναζήτηση
 • Ηλεκτρονική κάρτα και για τους δικαιούχους μειωμένου εισιτηρίου

  Όλοι οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα μπορούν εφεξής να εκδώσουν ηλεκτρονική κάρτα για τις μετακινήσεις τους μέσω του athenacard.gr.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Όλοι οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα
  μπορούν εφεξής να εκδώσουν ηλεκτρονική κάρτα για τις μετακινήσεις τους
  μέσω του athenacard.gr.

  Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γ. Σκουμπούρη ο οποίος μίλησε στον Ant1 , υποστήριξε ότι οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου μπορούν να βγάλουν κάρτα «είτε ηλεκτρονικά είτε στα γκισέ».

  Σχετικά με τις περιπτώσεις στις οποίες οι δικαιούχοι δεν μπορούν να κάνουν την αίτηση ηλεκτρονικά, επειδή του σύστημα τους «πετά» έξω, έκανε λόγο για «λίγες περιπτώσεις» και εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα στοιχεία που υπάρχουν στο σύστημα δεν συμπίπτουν με αυτά που διαθέτει η ΗΔΙΚΑ.

  Σε αυτές τις περιπτώσεις, διευκρίνισε, πως οι αιτούντες θα πρέπει είτε να διευθετήσουν το ζήτημα είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του ΟΑΣΑ, στο 11185, είτε να καταθέσουν την αίτησή τους στα γκισέ των σταθμών του μετρό.

  Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αίτησης, οι δικαιούχοι θα λάβουν την κάρτα τους σε λίγες μέρες στο σπίτι τους, όπου θα σταλεί ταχυδρομικά.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk