• Αναζήτηση
 • Επίθεση αντιεξουσιαστών στη Βουλή

  Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο από τα σκαλιά που βρίσκονται πίσω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο από τα σκαλιά που βρίσκονται πίσω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

  Οι αντιεξουσιαστές έριξαν βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, μπογιές και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

  Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν και λίγο αργότερα, όταν το μπλοκ της ΛΑΕ προσπάθησε να ανέβει από το πλάι της Βουλής, επί της λεωφόρου Αμαλίας, και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.

  Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και αντιεξουσιαστές αποχώρησαν προς τα Προπύλαια, ενώ μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη παραμέμειναν διαδηλωτές από τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ που είναι ακόμη σε εξέλιξη.

  Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή, ενώ οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου συνεχίζονται κανονικά αυτήν την ώρα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk