• Αναζήτηση
 • Ολοκληρώνεται σήμερα η μάχη στον ΔΣΑ

  Ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Οι κάλπες άνοιξαν χθες Κυριακή, ωστόσο σήμερα αναμένεται το μεγαλύτερο κύμα των ψηφοφόρων. Την πρώτη μέρα του δεύτερου αυτού γύρου από τους 20.990 Αθηναίους δικηγόρους πήγαν στα εκλογικά κέντρα μόνο 2.460.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

  Οι κάλπες άνοιξαν χθες Κυριακή, ωστόσο σήμερα αναμένεται το μεγαλύτερο κύμα των ψηφοφόρων. Την πρώτη μέρα του δεύτερου αυτού γύρου από τους 20.990 Αθηναίους δικηγόρους πήγαν στα εκλογικά κέντρα μόνο 2.460.

  Οι επιλογές του δικηγορικού κόσμου της Αθήνας είναι μεταξύ του Δημήτρη Βερβεσού, ο οποίος στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 25,75% (2.785 σταυρούς) και του Δημήτρη Αναστασόπουλου, ο οποίος έλαβε ποσοστό 17,42% (1.884 σταυρούς).

  Να σημειωθεί ότι συνήθως στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η αποχή είναι μεγαλύτερη από αυτή του πρώτου γύρου. Στον πρώτο γύρο την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα, το ποσοστό αποχής ανήλθε στο 44,58%.

  Στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος ο κ. Βερβεσός, θα μείνει εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς κατήλθε στις εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς να είναι επικεφαλής συνδυασμού. Και αυτό ανεξάρτητα εάν ο συνδυασμός «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» που συμμετείχε στις εκλογές χωρίς υποψήφιο πρόεδρο, αποτελεί την δεξαμενή των συμβούλων που θα τον στηρίξουν στην περίπτωση της εκλογής του.

  Παράλληλα, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος ο κ. Αναστασόπουλος, μετακυλά σε θέση συμβούλου και ο τελευταίος σε ψήφους εκ των 4 συμβούλων του,
  μένει εκτός Διοικητικού Συμβουλίου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk