• Αναζήτηση
 • Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – ποιές πορθμιακές γραμμές είναι κλειστές

  Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

  Από το λιμάνι του Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και κατά περίπτωση εκτελούνται δρομολόγια με συμβατικά πλοία, ενώ κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Αγ.Μαρίνα- Νέα Στύρα και Ρίο – Αντίρριο.

  Επιπλέον δεν εκτελούνται δρομολόγια στη γραμμή Λαύριο – Κέα ενώ δεμένο θα μείνει στο λιμάνι του Λαυρίου και το πλοίο που επρόκειτο να ταξιδέψει για Αγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα.

  Ακόμη δεμένα είναι τα πλοία σε Καβάλα και Θάσο ενώ κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια στη γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

  Στο Βόλο για Σποράδες δεν εκτελούνται δρομολόγια από υδροπτέρυγο.

  Επίσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έχουν υπάρξει τροποποιήσεις σε δρομολόγια πλοίων. Το Λιμενικό Σώμα συνιστά στους επιβάτες να επιβεβαιώνουν το δρομολόγιο που τους ενδιαφέρει επικοινωνώντας στο 14944 του ΟΤΕ ή στο 14541. Ενδεικτικά ανεκτέλεστο θα μείνει το δρομολόγιο του πλοίου «Δ. Σολωμός» στις 14.50 για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ιο – Θήρα καθώς και του πλοίου «Πρέβελης» στις 18.00 για Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδο. Για το «Δ. Σολωμός» έχει προγραμματιστεί νέο δρομολόγιο το Σάββατο στις 11.00 και για το «Πρέβελης» την ίδια ημέρα στις 18.00.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk