• Αναζήτηση
 • ΑΠΘ: Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών κατά της αναγόρευσης Άνθιμου

  Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να αναγορεύσει τον Άνθιμο επίτιμο διδάκτορα. Πολίτες ξεκίνησαν καμπάνια ηλεκτρονικής συλλογής υπογραφών, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση του τμήματος, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λέσχη του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να αναγορεύσει τον Άνθιμο επίτιμο διδάκτορα.

  Πολίτες ξεκίνησαν καμπάνια ηλεκτρονικής συλλογής υπογραφών, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση του τμήματος, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λέσχη του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.


  Να ανακαλέσει την απόφαση αναγόρευσης του μητροπολίτη Ανθίμου σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής κάλεσε, την περασμένη εβδομάδα, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

  Εκτιμά πως οι κινήσεις «και η πορεία του κυρίου Άνθιμου όλα τα περασμένα χρόνια είναι γνωστές και κάθε άλλο πάρα άξιο απόδοσης τιμών τον κάνουν».

  Η τελετή αναγόρευσης επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017, ωστόσο αναβλήθηκε για λόγους καλύτερης οργάνωσης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk