• Αναζήτηση
 • Νέα επίθεση ΝΔ στον Τζανακόπουλο για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

  «Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να απροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Μητσοτάκη. Νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει το εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη, είπε ότι «αν θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται μέσω εξωδίκων, τότε να το καλωσορίσω».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να απροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Μητσοτάκη, ενώ – όπως επισημαίνει η Πειραιώς – γνωρίζει ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Βουλής.

  «Η κυβέρνηση, ωστόσο, δεν θα ξεφύγει από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες: Ποιος έβαλε μεσάζοντα σε μια διακρατική συμφωνία και γιατί χάθηκαν 66 εκατ. ευρώ από τις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα;», επισημαίνει καταληκτικά η ΝΔ.

  Νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει το εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη, είπε ότι «αν θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται μέσω εξωδίκων, τότε να το καλωσορίσω», ενώ υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι ένδειξη αδυναμίας.

  «Θα πρέπει να κατανοήσει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο ως σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρέπει να ακούει την κριτική» είπε, για να προσθέσει ότι κ. Μητσοτάκης «αρνείται να απαντήσει εδώ και καιρό σε συγκεκριμένα ερωτήματα, κάποια από τα οποία αφορούν τις δραστηριότητες της συζύγου του».

  Πολιτική