• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Να δοθεί άμεσα το βοήθημα στους κατοίκους της Μάνδρας

  Τις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Υπάρχουν ευθύνες για τα αντιπλημμυρικά έργα και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τετάρτη στη Μάνδρα.

  Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να δοθεί – χωρίς γραφειοκρατία – το συντομότερο δυνατό το οικονομικό βοήθημα που δικαιούνται οι κάτοικοι της Μάνδρας. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψή του στη Μάνδρα από την ήμερα που σημειώθηκαν οι φονικές πλημμύρες, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη δήμαρχο Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη και πολίτες .

  Δεσμεύτηκε προσωπικό να γίνουν άμεσα τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, για τα οποία υπάρχουν πόροι, μελέτες και ευθύνες, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».

  Τέλος ο κύριος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά τους στην περιοχή και υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει από την πρώτη στιγμή τους εθελοντές και το δυναμικό της στην διάθεση της δημάρχου. Η δήμαρχος από την πλευρά της ευχαρίστηκε τον κ. Μητσοτάκη για τη στήριξη του.

  Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί τη Δυτική Αττική και στις 15 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανείπωτη τραγωδία, όπου και είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιάννη Βασιλείου, το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και εκπροσώπους της Πυροσβεστικής και του Στρατού.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk