• Αναζήτηση
 • Τέλη κυκλοφορίας €24.217 καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

  Το ποσό των 24.217,48 ευρώ καλείται να πληρώσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 το Χαμόγελο του Παιδιού ως τέλη κυκλοφορίας για τα ασθενοφόρα και τα οχήματα που δίνουν λύσεις καθημερινά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Το ποσό των 24.217,48 ευρώ καλείται να πληρώσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 το Χαμόγελο του Παιδιού ως τέλη κυκλοφορίας για τα ασθενοφόρα και τα οχήματα που δίνουν λύσεις καθημερινά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.
  Ο Οργανισμός χαρακτηρίζει το ποσό υπέρογκο και υποστηρίζει, για μια ακόμα φορά, ότι «κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που το Χαμόγελο κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει καλά Χριστούγεννα για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, για τα 344 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του, για τα εκατοντάδες παιδιά με προβλήματα υγείας καθώς και για τα χιλιάδες παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας».
  Οι άνθρωποι του Οργανισμού περιμένουν ακόμα την συνάντηση, που εκκρεμεί από πέρυσι, με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να εισακουστούν τα αιτήματα τους. Μέχρι τότε το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει τον καθημερινό αγώνα του για κάθε παιδί στην Ελλάδα.
  Εδώ και 22 χρόνια χάρη στη στήριξη του κόσμου ο Οργανισμός έχει καταφέρει να διατηρήσει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τις απαραίτητες δράσεις για κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Και το ίδιο ελπίζει ότι θα κάνει και αυτά τα Χριστούγεννα.
  Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
  – στέλνοντας ένα μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει ύψους λογαριασμού ανά sms)
  – κάνοντας μία κλήση στο 19810 από σταθερό (χρέωση 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας ανά κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει ύψους λογαριασμού ανά κλήση)
  – κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Οργανισμού
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk