• Αναζήτηση
 • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη στις Αφίδνες

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, από τις 7 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στον Αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αφιδνών, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης επαγωγικών βρόχων.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, από τις 7 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στον Αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αφιδνών, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης επαγωγικών βρόχων.
  Ειδικότερα, από το 32,5ο έως το 33,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
  Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, από τις προαναφερθείσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk