• Αναζήτηση
 • Εξεταστική για Πολάκη – Ξανθό προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Εξεταστική για τη θητεία του Παύλου Πολάκη και του Ανδρέα Ξανθού στο υπουργείο Υγείας θα κάνει η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση», τόνισε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνοντας ταυτόχρονα υπερήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

  Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι αποκλείει την παραμικρή εμπλοκή υπουργού στο θέμα της Novartis, ενώ σημειώνει ότι είναι τόσο περήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας «που όσο περισσότερο ο κ. Τσίπρας με λάσπη και ψεύτικες διαρροές προσπαθεί να μου προκαλέσει ζημία τόσο περισσότερο κερδίζω σε ψήφους».

  Αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας και τη γνωστή υπόθεση με την πώληση όπλων, υπογράμμισε: «Εύχομαι να μην δω τον κ. Καμμένο στη φυλακή».

  Σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών, τόνισε πως βλέπει εκλογές «ξαφνικά και σύντομα», ενώ σε όσους τον αποκαλούν «συναρχηγό» του Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντά ότι δεν πιστεύει σε συναρχηγίες και συμπληρώνει: «αρχηγός μου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός κάνει κουμάντο, εγώ εκτελώ».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk