• Αναζήτηση
 • Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα [Βίντεο]

  Τα πρώτα χιόνια για τον φετινό χειμώνα ξεκίνησαν να πέφτουν στην Πάρνηθα, όπως δείχνει η live κάμερα από το καταφύγιο «Μπράφι».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα [Βίντεο] | tovima.gr

  Τα πρώτα χιόνια για τον φετινό χειμώνα ξεκίνησαν να πέφτουν στην Πάρνηθα, όπως δείχνει η live κάμερα από το καταφύγιο «Μπάφι».

  Οι προβλέψεις της ΕΜΥ για την Αττική ανέφεραν τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών και μικρή πιθανότητα καταιγίδας.

  Για την υπόλοιπη Ελλάδα το δελτίο καιρού ανέφερε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σταδιακά στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο.

  Υπήρχε ως επίσης πρόβλεψη για χιόνι ή χιονόνερο στις περιοχές της Θράκης, την Μακεδονίας, και τη Θεσσαλίας με υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk