• Αναζήτηση
 • Νεκρός ηλικιωμένος που έβαλε φωτιά στο χωράφι του

  Τη ζωή του έχασε ένας ηλικιωμένος στη Μυτιλήνη όταν προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά που έβαλε στο χωράφι του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νεκρός βρέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης από τους πυροσβέστες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πυρκαγιά, σε γεωργική έκταση στη θέση Αυχένας στην περιοχή Λουτρά της Μυτιλήνης, ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος.

  Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα σε αποκαΐδια και πιθανολογείται ότι έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που ο ίδιος προκάλεσε στη διάρκεια αγροτικών εργασιών στο κτήμα του.

  Σημειώνεται ότι προχθές είχε σβηστεί άλλη μια φωτιά στην ίδια περιοχή και όπως είπε, στον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών Βασίλης Μαμόλης σε επικοινωνία που είχε με τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ζήτησε λόγω της ανομβρίας και της επικινδυνότητας που αυτή προκαλεί, να παραταθεί και στη Λέσβο η αντιπυρική περίοδος όπως έχει γίνει στη Σάμο και τη Χίο με απόφαση του περιφερειακού διευθυντή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk