• Αναζήτηση
 • Εντονη βροχόπτωση τη νύχτα στην Αττική – Κλήσεις στην πυροσβεστική

  Εντονη βροχόπτωση από τις 22.30 στην Αττική. Κλήσεις στην πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων σε Πειραιά, Γλυφάδα, Βούλα ακόμη και στην Αίγινα.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Σφοδρή καταιγίδα έπληξε, το βράδυ της Πέμπτης, την Αθήνα, προκαλώντας τεράστια προβλήματα σε όλη την Αττική, ενώ ειδικά η περιοχή της Δυτικής Αττικής εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την κακοκαιρία.

  Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους. Η Πυροσβεστική έλαβε δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες σε υπόγεια, από όλη σχεδόν την Αττική και κυρίως από την Γλυφάδα, Βούλα, την λεωφόρο Ποσειδώνος και την Λ. Βουλιαγμένης, καθώς και από το κέντρο την Κυψέλη, κέντρο Αθήνας, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Αχαρνές.

  Συγκεκριμένα, στην Αττική από τις 9 το βράδυ έγιναν 70 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ στην Αίγινα οι κλήσεις ανέρχονται στις 35. Στη Μάνδρα ο έως τώρα αριθμός κλήσεων στην Πυροσβεστική ανέρχεται σε 910, εκ των οποίων 280 ήταν για παροχή βοήθειας και 630 για αντλήσεις υδάτων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους.

  Παράλληλα εξακολουθεί η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων:
  1)Στο 39ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου (Π.Ε.Ο.Α.Κ) στην περιοχή Μεγάρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα
  2) Στο 35ο χλμ. της Π.Ε.Ο.Α.Κ, στην περιοχή της Νέας Περάμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  3) Στην Π.Ε.Ο.Α.Κ, στον κόμβο διυλιστηρίων στο ρεύμα προς Ν. Πέραμο
  4) Στον κόμβο Μάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.
  5) 4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Θήβα.
  6) Στη διασταύρωση Μάνδρας-Μαγούλας για τις οδούς προς τη Θήβα
  7) Στην οδό Στρατηγού Ροκα, στο ύψος τους σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.

  Επίσης διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Σαλαμίνος στη Σαλαμίνα, και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Ζωοδόχου Πηγής έως τη Λεωφόρου Φανερωμένης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk