• Αναζήτηση
 • Tus Airways: Ξεκινάει πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα

  Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Airways, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2016, επεκτείνει τη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Airways, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2016, επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λάρνακα. Οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου 2017, με τρία εβδομαδιαία δρομολόγια. Ο νέος αερομεταφορέας, που στόχο έχει να προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο ταξιδιών στην αγορά της νοτιοανατολικής Μεσογείου, έχει ανακοινώσει την έναρξη δρομολογίων και προς τη Ρώμη από τα μέσα Δεκεμβρίου.

  Το μήνυμα «Τhe Ultimate Schedule» αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο και την Ελλάδα με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης, μέσω τακτικών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση εν πτήσει. Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να πετάξει σε 16 διαφορετικούς προορισμούς το 2018, ενώ ο στόλος της διαθέτει συνολικά 4 αεροσκάφη, δύο Fokker 100 και δυο Fokker 70 με χωρητικότητα 80 θέσεων.

  Οι νέες πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και Λάρνακας θα ξεκινήσουν σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Κυριακή και Πέμπτη με ώρα αναχώρησης από την Αθήνα στις 19.00 (16.00 από Λάρνακα) και κάθε Παρασκευή με ώρα αναχώρησης στις 23.30 (20.30 από Λάρνακα). Οι τιμές των εισιτηρίων για μια απλή διαδρομή ξεκινούν από 73 ευρώ από την Αθήνα και από 65 Ευρώ από τη Λάρνακα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη μέσα από την ιστοσελίδα της TUS, www.tusairways.com είτε για έκδοση μέσα από τα ταξιδιωτικά γραφεία. Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν γεύμα και αναψυκτικά και ροφήματα.

  Οι συγκεκριμένες πτήσεις θα πραγματοποιούνται από δύο αεροσκάφη Fokker 100 jets, τα οποία προστέθηκαν στον στόλο της εταιρείας πρόσφατα. Το Fokker 100, μοντέλο της ολλανδικής εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Fokker, είναι ένα τζετ 100 επιβατών που προσφέρει στους ταξιδιώτες άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση. Τα τζετ Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα.

  Η εταιρεία προσφέρει ήδη πτήσεις από τα κυπριακά αεροδρόμια προς διάφορα ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα συνδέει την Ελλάδα και τη Κύπρο με το Ισραήλ, προσφέροντας πάντα μια μοναδική και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Η βάση της Tus Airways βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk