• Αναζήτηση
 • Στο νοσοκομείο αστυνομικός και διακινητής μετά από συμπλοκή

  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν αστυνομικός και 22χρονος διακινητής, υπήκοος Αλβανίας, μετά από συμπλοκή στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καβάλας. Προηγήθηκε τροχαίο, καθώς ο 22χρονος δεν είχε υπακούσει σε σήμα αστυνομικών για τροχονομικό έλεγχο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν αστυνομικός και 22χρονος διακινητής, υπήκοος Αλβανίας, μετά από συμπλοκή στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καβάλας.

  Προηγήθηκε τροχαίο, καθώς ο 22χρονος δεν είχε υπακούσει σε σήμα αστυνομικών για τροχονομικό έλεγχο. Στο ύψος του κόμβου του Αγίου Σίλα, ο διακινητής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

  Ο ίδιος βγαίνοντας, επιτέθηκε σε αστυνομικό χτυπώντας τον, ενώ επιχείρησε να του πάρει το όπλο. Ο συνάδελφός του έριξε αρχικά προειδοποιητικές βολές και στην συνέχεια πυροβόλησε τον δράστη για να τον ακινητοποιήσει, τραυματίζοντάς τον στο χέρι και το πόδι.

  Οι αστυνομικοί, στη συνέχεια, στο επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος εντόπισαν δέκα παράτυπους μετανάστες από το Πακιστάν, ορισμένοι από αυτούς τραυματισμένοι από το τροχαίο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk