• Αναζήτηση
 • Μολότοφ από αναρχικούς σε κατάστημα γουναρικών στην Πάτρα

  Την Πάτρα επέλεξαν για μια ακόμα φορά οι αντισπισιστές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατανάλωση και εκμετάλλευση των ζώων από τον άνθρωπο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την πόλης της Πάτρας επέλεξαν για μια ακόμα φορά οι αντισπισιστές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατανάλωση και εκμετάλλευση των ζώων από τον άνθρωπο.

  Αυτή τη φορά πέραν των κρεοπωλείων και των pet shop, έβαλαν στο στόχαστρό τους και ένα κατάστημα που πουλά γούνες, πετώντας πέτρες και μολότοφ, προκαλώντας ζημιές άνω των 20.000 ευρώ.

  Πέραν του καταστήματος γουναρικών, το κλειστό κύκλωμα ενός κρεοπωλείου κατέγραψε την επίθεση δύο κουκουλοφόρων, οι οποίοι έσπασαν τη τζαμαρία και έφυγαν μόλις χτύπησε ο συναγερμός του καταστήματος.

  Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα αντισπισιστών πραγματοποιεί δράσεις στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς τον Δεκέμβριο του 2016 είχαν γράψει συνθήματα σε σφαγεία και κρεοπωλεία.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk