• Αναζήτηση
 • Φαβορί η Γεννηματά στα στοιχήματα για την Κεντροαριστέρα

  Ξεκάθαρο φαβορί για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θεωρείται από τις εταιρείες στοιχημάτων η Φώφη Γεννηματά, με την απόδοσή της να κυμαίνεται από 1,25 έως 1,30. Ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με απόδοση 5,00, ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι Καμίνης και Θεοδωράκης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λίγο πριν τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν δείξει πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην κούρσα. Το όνομα αυτής, Φώφη Γεννηματά, με τις αποδόσεις της να θυμίζουν εντός έδρας αγώνα μεταξύ του πρωτοπόρου και του τελευταίου της βαθμολογίας.

  Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αποδόσεις στην Stoiximan δίνουν ποσοστό 1.30 στη Φώφη Γεννηματά, στη δεύτερη θέση τον Νίκο Ανδρουλάκη με απόδοση 5.00, 10.00 στον Γιώργο Καμίνη και 17.00 στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ακολουθούν τα μεγάλα «αουτσάιντερ» που είναι οι Δημήτρης Τζιώτης (25.00), Γιάννης Ραγκούσης (35.00) και οι Γιάννης Μανιάτης, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Απόστολος Πόντας με απόδοση 100.00.

  Ανάλογες είναι οι αποδόσεις που δίνει και η εταιρεία betshop, που θεωρεί φαβορί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δίνοντάς της απόδοση 1.28, με 4.90 στον Νίκο Ανδρουλάκη. Ακολουθούν οι Γιώργος Καμίνης με 10.00 και Σταύρος Θεοδωράκης με 20.00, Γιάννης Ραγκούσης και Γιάννης Μανιάτης με 35.00, ενώ η πιθανή επικράτηση άλλου υποψηφίου «πληρώνει» με απόδοση 51.00.

  Μικρότερη διαφορά απόδοσης μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων, και πιθανότερων διεκδικητών στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την Κεντροαριστερά, δίνει η Novibet. Συγκεκριμένα, η υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά έχει απόδοση 1.68, αυτή του κ. Ανδρουλάκη έχει 3.10, ενώ η απόδοση για τον Γιώργο Καμίνη βρίσκεται στο 5.00. Ακολουθούν οι Γ. Μανιάτης με 10.00, Στ. Θεοδωράκης με 13.00 και Γιάννης Ραγκούσης με 19.00. Η εκλογή άλλου υποψηφίου «πληρώνει» με απόδοση 151.00.

  Μετά τις εκλογές της Κυριακής, και την ανάδειξη των δύο υποψηφίων που θα πάνε στο δεύτερο γύρο, θα υπάρξουν νέες αποδόσεις.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk