• Αναζήτηση
 • Πτήση «Ντόχα – Θεσσαλονίκη» από την Qatar Airways το 2018

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Απευθείας σύνδεση της Ντόχα με τη Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο του 2018 εντάσσει στο δίκτυο της η Qatar Airways.
  Ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου 2018, κάνοντας τη Θεσσαλονίκη δεύτερο σταθμό της στην Ελλάδα. Οι νέες πτήσεις αναμένεται να αυξήσουν τις προσφερόμενες θέσεις της εταιρείας σε περισσότερες από 5.000 εβδομαδιαίως
  «Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με πολύ υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας απευθείας πτήσεις στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο σταθμό μας στην Ελλάδα. Το νέο μας δρομολόγιο, που θα εξυπηρετεί τη γοητευτική αυτή πόλη τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης στο παγκόσμιο δίκτυο μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες μας άψογη σύνδεση με περισσότερους από 150 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Airways Group, κ. Akbar Al Baker.
  Η Qatar Airways πραγματοποιεί σήμερα τρεις καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα, προσφέροντας περισσότερες από 4.000 θέσεις κάθε εβδομάδα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης, ο αριθμός αυτός αναμένεται να υπερβεί τις 5.000 θέσεις την εβδομάδα.
  Η ανακοίνωση της εταιρείας εστιάζει μάλιστα στα πολυάριθμα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία που διαθέτει η πόλη της Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένων διατηρητέων βυζαντινών ψηφιδωτών και τειχών, που την καθιστούν ένα υπαίθριο μουσείο βυζαντινής ιστορίας.
  Η νέα πτήση από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Η πτήση έχει προγραμματιστεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. Από την Ντόχα προς τη Θεσσαλονίκη (πτήση QR206) με αναχώρηση  στις 07:40 και άφιξη στις 12:50 και από Θεσσαλονίκη προς Ντόχα (πτήση QR206) με αναχώρηση στις 13:50 και άφιξη 18:40.
  Η Qatar Airways αναμένεται να προσθέσει πολλούς νέους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της το 2017 και το 2018, όπως, μεταξύ άλλων, η Καμπέρα της Aυστραλίας, το Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης και το Πενάνγκ της Μαλαισίας. Ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες, με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Σήμερα, διανύει το 20ο έτος λειτουργίας της και διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο που αριθμεί περισσότερα από 200 αεροσκάφη που μεταφέρουν τους επιβάτες αναψυχής ή business σε 6 ηπείρους.
  Η Qatar Airways πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο για το 2017» στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax στο πλαίσιο του Air Show στο Παρίσι. Πρόκειται για την τέταρτη φορά που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, η Qatar Airways κατέλαβε επίσης και μία σειρά άλλων σημαντικών βραβείων στην τελετή, όπως αυτών των «World’s Best Business Class», «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο».
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk