• Αναζήτηση
 • Τέλος το δωρεάν πάρκινγκ στο μετρό Δ.Πλακεντίας και Εθν.Άμυνα

  Τέλος στο δωρεάν πάρκινγκ στους σταθμούς του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και Εθνική Άμυνα βάζει η Αττικό Μετρό. Στους επόμενους μήνες, η στάθμευση στους προαναφερθέντες σταθμούς θα γίνεται μόνο επί πληρωμή.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τέλος στο δωρεάν πάρκινγκ στους σταθμούς του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και Εθνική Άμυνα βάζει η Αττικό Μετρό. Στους επόμενους μήνες, η στάθμευση στους προαναφερθέντες σταθμούς θα γίνεται μόνο επί πληρωμή.

  Η Αττικό Μετρό προκήρυξε διαγωνισμό για τη μίσθωση διάρκειας 6 ετών σε ιδιώτη των χώρων, αξιοποιώντας τις τελευταίες εκτάσεις που παρέμεναν ανεκμετάλλευτες και της στερούσαν σημαντικά έσοδα, μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό για το πάρκινγκ δυναμικότητας 200 θέσεων στον σταθμό Χαλάνδρι.

  Οι προσφορές για τα δύο νέα οικόπεδα 6,4 στρεμμάτων και 15,2 στρεμμάτων, στα οποία τα αυτοκίνητα μέχρι σήμερα σταθμεύουν δωρεάν, μπορούν να κατατεθούν έως τις 30 Νοεμβρίου.

  Πόσο θα κοστίζει το πάρκινγκ

  Οι χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς που θα χρησιμοποιούν τους χώρους για στάθμευση των οχημάτων τους θα έχουν προνομιακές χρεώσεις συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

  Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στους όρους μίσθωσης στην προκήρυξη του διαγωνισμού, η χρέωση για τους χρήστες του Μετρό από τις 06.00 ως τις 20.00 για 4ωρη στάθμευση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2 ευρώ και για 12ωρη στάθμευση τα 6 ευρώ.

  Η ενδιάμεση στάθμευση από 4 έως 12 ώρες θα χρεώνεται έως 0,50 ευρώ ανά ώρα επιπλέον της βασικής χρέωσης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk