• Αναζήτηση
 • Χωρίζει τον Ακη Τσοχατζόπουλο η Βίκυ Σταμάτη

  Διαζύγιο απο τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ζητεί η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί.

  Διαζύγιο απο τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ζητεί η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί. Η κυρία Σταμάτη, δύο ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργηματων, κάνει λόγο για διαρραγή του οικογενειακού της ιστού, ανάγκη προστασίας του ανηλίκου παιδιού της, διατεινόμενη ότι υψώνει το ανάστημά της απέναντι στο σύστημα που επεφύλαξε αυτή την ποινική μεταχείριση σε κείνη και τον σύζυγό της, τον οποίο και θα συνεχίσει πάντως – όπως δηλώνει -να λατρεύει και να θαυμάζει.

  Η ανακοίνωση

  «Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τζοχατζοπούλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειας μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.
  Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.
  Υψώνω το ανάστημα μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».
  Κοινωνία