• Αναζήτηση
 • Συνεργασία της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος με την ΑΒ Βασιλόπουλος

  Τρία νέα καινοτόμα προϊόντα της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος θα διανέμονται από την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος. Πρόκειται για την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ, την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ με Σύκο και την κρέμα λεμονιού ΠΑΝ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τρία  νέα καινοτόμα προϊόντα της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος θα διανέμονται από την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος.
  Πρόκειται για την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ, την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ με Σύκο και την κρέμα λεμονιού ΠΑΝ. Η συνεργασία ξεκινάει με την είσοδο των προϊόντων ΠΑΝ σε 75 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας τα οποία τοποθετούνται κυρίως στο Νομό Αττικής ( με έμφαση στα βόρεια και νότια προάστια) αλλά και στην Περιφέρεια.
  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «οι βαλσάμικες κρέμες ΠΑΝ δεν περιέχουν ζάχαρη καθώς παράγονται με βάση τον συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιού, μία τεχνογνωσία που ακολουθεί η εταιρέια  εδώ και πολλά χρόνια».
  Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος  έχει  εξαγωγική δραστηριότητα σε 35 συνολικά χώρες με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 20% του συνόλου της παραγωγής.
  Οπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, «η  Οξοποιία Ζαφειρόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ξιδιού και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα κατέχοντας σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά και ηγετικό μερίδιο σε πιο εξειδικευμένα προϊόντα, όπως το βαλσάμικο ξίδι με μέλι και το βαλσάμικο ξίδι με ρόδι».
  Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, επικεφαλής του τμήματος R&D της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος δήλωσε: «Σχεδιάζοντας με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα την παρουσία των προϊόντων ΠΑΝ στην ελληνική αγορά, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη σημαντική συμφωνία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς πρόκειται για μία αλυσίδα με σημαντική πορεία στον κλάδο ενώ  οι βαλσαμικές μας κρέμες έρχονται κοντά σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές. Με τη σύναψη μίας ακόμη σημαντικής συνεργασίας επιβραβεύονται οι κόποι μας, μίας σταθερής και αδιάκοπης παρουσίας στην ελληνική αγορά εδώ και μισό αιώνα».

  Η εταιρεία Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος ιδρύθηκε το 1979, από την ομώνυμη οικογένεια. Σήμερα, μετά από σχεδόν 40 χρόνια ζωής, διατηρεί ως έδρα της, το Πικέρμι Αττικής. Το ιδιόκτητο εργοστάσιό της καταλαμβάνει έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων,  με τέσσερις ανεξάρτητες γραμμές εμφιάλωσης και δυνατότητα παραγωγής και εμφιάλωσης άνω των 6.000 τόνων ετησίως, ενώ, παράγει ξίδι και συναφή προϊόντα, αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες.
  Οικονομία