• Αναζήτηση
 • Διαψεύδουν Τέρνα και Μυτιληναίος μεταξύ τους συζητήσεις

  Mε επιστολές τους στις χρηματιστηριακές αρχές οι όμιλοι ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ και Μυτιληναίος διαψεύδουν ότι υπάρχουν μεταξύ τους συζητήσεις με αντικείμενο assets στον χώρο της ενέργειας.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Mε επιστολές τους στις χρηματιστηριακές αρχές οι όμιλοι ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ και Μυτιληναίος διαψεύδουν ότι υπάρχουν μεταξύ τους συζητήσεις με αντικείμενο assets στον χώρο της ενέργειας.
  Στην ανακοίνωσή της η ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ αναφέρει: «H εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας περί δήθεν συνομιλιών για πώληση μεριδίου στις εταιρείες ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και ΗΡΩΝ».
  Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Μυτιληναίος: «Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής, που παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με ενδιαφέρον της εταιρείας για την θυγατρική της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Τέρνα Ενεργειακή, είναι απολύτως αναληθές».
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk