• Αναζήτηση
 • Παρέμβαση Κοντονή για το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ωρας

  Στην εισαγγελέα του Αρείου Παγου κυρια Ξένη Δημητρίου απέστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα.

  Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου απέστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα. Ο υπουργός κάνει αναφορά στον αντιρατσιστικό νόμο, προκειμένου η εισαγγελέας να πράξει τα δέοντα.

  Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με τίτλο: “Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους” “ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ»
  «ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ».
  Νωρίτερα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αξιόποινων πράξεων, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας « Ελεύθερη Ώρα», κατέθεσε – σύμφωνα με πληροφορίες – στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, ο δικηγόρος κ. Άγης Τάτσης.
  Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει στη μήνυσή του ο κ. Τάτσης: «Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πέραν των απίστευτα προσβλητικών και ρατσιστικών χαρακτηρισμών προς τους Έλληνες και Ελληνίδες βουλευτές, που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τη δήλωση μεταβολής φύλου, προτρέπει ευθέως, με τον τίτλο «Ξύλο στην κάθε αδελφή», στη διάπραξη εγκλημάτων εις βάρος των ομοφυλοφίλων».
  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk