• Αναζήτηση
 • Η Γερμανία θέλει έλληνες συνεργάτες στη διαχείριση απορριμμάτων

  Επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας. Οκτώ γερμανικές εταιρίες, οι οποίες θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για συνεργασίες και συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Porto Palace, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

  Οκτώ γερμανικές εταιρίες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της ημερίδας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για συνεργασίες και συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες.

  Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην ημερίδα εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αγοράς με εξειδίκευση στον τομέα των Διαχείρισης Απορριμμάτων και Αποβλήτων, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων.

  Το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων και λυμάτων στην Ελλάδα είναι πάντα επίκαιρο και η επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων είναι αναγκαία. Η ημερίδα αυτή αποδεικνύει το ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς για το δυναμικό ανάπτυξης της πράσινης οικονομίας στην Ελλάδα.

  Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), καθώς και ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, αλλά και τη δήλωση συμμετοχής, που θα πρέπει να συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk