• Αναζήτηση
 • Μεγαλώνει το διηπειρωτικό δίκτυο του Ομίλου Lufthansa

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Είναι η πρώτη φορά μετά το 2001 που ένα αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων της Lufthansa θα σταθμεύει στο Βερολίνο, συνδέοντας από τις 8 Νοεμβρίου 2017 πέντε φορές την εβδομάδα τη γερμανική πρωτεύουσα με τη Νέα Υόρκη.
  Επίσης, ο αεροπορικός όμιλος αποφάσισε από τον ερχόμενο χειμώνα την επανέναρξη της σύνδεσης Ντίσελντορφ – Μαϊάμι, ενώ για την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, η Lufthansa σχεδιάζει να επανεντάξει στο πρόγραμμά της τις πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς το Σενγιάνγκ στην Κίνα.
  Ειδικότερα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 5.35 μμ, ένα Airbus A330-300 θα απογειώνεται από το Βερολίνο προς τα δυτικά και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης στις 9.35 μμ (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη αργά τη νύχτα και θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Tegel στις 12.15 μμ την επόμενη μέρα (τοπική ώρα).
  Η επανέναρξη της σύνδεσης Ντίσελντορφ – Μαϊάμι ανταποκρίνεται στο αίτημα πολλών επιβατών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Η πτήση διάρκειας 9 ωρών θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8 Νοεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα, θα αναχωρεί από το Ντίσελντορφ στις 12.05 μμ και θα φτάνει στη Φλόριντα στις 5.50 μμ (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής που θα εκτελείται με Airbus A330-300 θα αναχωρεί στις 7.30 μμ προς το Ντίσελντορφ, όπου και θα προσγειώνεται στις 9.30 το επόμενο πρωί.
  Επιπλέον, για το καλοκαίρι του 2018, η Lufthansa σχεδιάζει να επανεντάξει στο πρόγραμμά της τις πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς το Σενγιάνγκ στην Κίνα. Από τις 27 Μαρτίου 2018, η πτήση LH782 προς τη μεγαλούπολη που φιλοξενεί πολλές γερμανικές εταιρείες θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A340-300, τρεις φορές την εβδομάδα,  κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Η ώρα αναχώρησης της πτήσης θα είναι στις 5.50 μμ και η ώρα άφιξης στην Κίνα 9.55 την επόμενη ημέρα (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής (LH783) θα αναχωρεί στις 1.15 μμ τοπική ώρα και θα προσγειώνεται στην «πόλη των τραπεζών» στις 6.10 μ.μ.
  Επίσης, η Eurowings τον εφετινό χειμώνα εμπλουτίζει το δίκτυο μακρινών προορισμών προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες από τα αεροδρόμια της Κολωνίας / Βόννης και του Ντίσελντορφ. Εκτός από τα έξι Airbus A330 που είναι ήδη σταθμευμένα στην Κολωνία / Βόννη, η Eurowings από τις 8 Νοεμβρίου θα διαθέτει εκεί ένα ακόμα αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων, το οποίο αρχικά θα εκτελεί πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς προορισμούς της Καραϊβικής.
  Η Eurowings σκοπεύει να επιταχύνει την ανάπτυξη του δικτύου διηπειρωτικών πτήσεων την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, αυξάνοντας τη δυναμικότητα του στόλου της σε δέκα αεροσκάφη συνολικά. Αυτή η ενίσχυση θα δώσει στην αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μια ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, από όπου θα εξυπηρετεί προορισμούς σε όλο τον κόσμο με τουλάχιστον επτά αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται δημοφιλή σημεία στις ΗΠΑ, στην Καραϊβική και στην Άπω Ανατολή. Τα νέα δρομολόγια της Lufthansa Βερολίνο-Νέα Υόρκη και Ντίσελντορφ-Μαϊάμι θα εκτελούνται και αυτά από τη Eurowings το καλοκαίρι του 2018, προσθέτοντας το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου στο δίκτυο της Eurowings.
  «Θα μπορέσουμε να επιτύχουμε μια ισχυρότερη παρουσία στο Ντίσελντορφ, αν το αεροδρόμιο μας παρέχει ευνοϊκές οικονομικές παραμέτρους και πάνω από όλα βιώσιμες λύσεις λειτουργίας» τονίζει ο κ. Thorsten Dirks, Εxecutive Board Member της Lufthansa και CEO της Eurowings. Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η Eurowings έχει ήδη κεντρικό ρόλο στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, κυρίως μέσω των πτήσεων τροφοδοσίας που προσφέρει στις διηπειρωτικές πτήσεις των εταιρειών-μελών της Star Alliance – Singapore Airlines, Air China και All Nippon Airways. Τον επόμενο χρόνο, η Eurowings θα διευρύνει το δίκτυο μακρινών πτήσεων χαμηλού κόστους και από το Μόναχο. Τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα εκτελούνται από τρία αεροσκάφη Airbus A330 που θα σταθμεύουν στο αεροδρόμιο του Μονάχου από τα τέλη Μαρτίου κι έπειτα.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk