• Αναζήτηση
 • Lamda Development: Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από το ΚΑΣ

  Την επίσημη ενημέρωση για τις αποφάσεις του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) αναμένει η Lamda Developmet αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Μόνο τότε θα είναι σε θέση για να εκτιμήσει τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στο master plan του σχεδίου ανάπλασης του Ελληνικού. Οπως επισημαίνει η Lamda, η προσπάθεια ανάδειξης των αρχαιολογικών ευρημάτων περιλαμβάνεται από την αρχή στις δεσμεύσεις της εταιρείας.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Την επίσημη ενημέρωση για τις αποφάσεις του  Κεντρικού Αρχαιολογικού  Συμβουλίου  (ΚΑΣ) αναμένει η Lamda Developmet αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Μόνο τότε θα είναι σε θέση για να εκτιμήσει τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στο master plan του σχεδίου ανάπλασης του Ελληνικού. Οπως επισημαίνει η Lamda, η προσπάθεια ανάδειξης των αρχαιολογικών ευρημάτων περιλαμβάνεται από την αρχή στις δεσμεύσεις της εταιρείας.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση
  Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. πριν τοποθετηθεί στο θέμα των αποφάσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου της 3/10/2017 αναμένει την επίσημη ενημέρωση σχετικά με το ακριβές περιεχόμενό τους.
  Αφού μελετήσει τις αποφάσεις αυτές και τα διαγράμματα που θα τις συνοδεύουν, θα είναι σε θέση να εκτιμήσει τις επιπτώσεις στο Master Plan και στο Επιχειρηματικό Σχέδιο, παραμένοντας προσηλωμένη στα υπογεγραμμένα και κυρωμένα από το Κοινοβούλιο συμβατικά κείμενα.
  Τέλος, σημειώνεται, ότι η προσπάθεια ανάδειξης των αρχαιολογικών ευρημάτων περιλαμβάνεται από την αρχή στις δεσμεύσεις της εταιρείας και επιπλέον προβλέπεται και θεσμικά τόσο από τους σχετικούς νόμους, όσο και από το Μνημόνιο συνεργασίας με το Υπουργείο Πολιτισμού, ανεξάρτητα από τις όποιες αποφάσεις οργάνων της Πολιτείας
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk