• Αναζήτηση
 • Συμφωνία συνεργασίας Κίνας – Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης

  Την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων Κίνας - Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EEU) για το πλαίσιο μίας συμφωνίας οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων Κίνας – Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EEU) για το πλαίσιο μίας συμφωνίας οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου.

  Ο Ζονγκ Σαν, υπουργός Εμπορίου της Κίνας υπέγραψε κοινή ανακοίνωση για την επίσημη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Βερόνικα Νικισίνα, υπεύθυνη Εμπορίου στην EEU.

  Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ του Πεκίνου και της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, στον τομέα του Εμπορίου, ενώ δρομολογείται η σύμπλευση της διεθνούς εμπορικής και οικονομικής πρωτοβουλίας “Μία Ζώνη – Ένας Δρόμος” που προωθεί η Κίνα με τις δραστηριότητες της EEU.

  Το πλαίσιο οικονομικών και εμπορικών δραστηριοτήτων της EEU, θεωρείται συμπληρωματικό, με το αντίστοιχο πλαίσιο δραστηριοτήτων της κινεζικής οικονομίας, βελτιώνοντας τις πιθανότητες οικονομικών και εμπορικών συμπράξεων.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk