• Αναζήτηση
 • Ελλάδα – Γαλλία: Πιο κοντά με UPS

  Η UPS φέρνει τη Γαλλία πιο κοντά σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, χάρη σε μια σειρά βελτιώσεων στο δίκτυο και την υποδομή της.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η UPS φέρνει τη Γαλλία πιο κοντά σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, χάρη σε μια σειρά βελτιώσεων στο δίκτυο και την υποδομή της. Οι βελτιώσεις που φέρνουν ταχύτερους χρόνους αποστολής αποτελούν μέρος του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας στο ευρωπαϊκό δίκτυο, ύψους 2 δισ. δολαρίων, μέχρι το 2019.
  Χρησιμοποιώντας την πιο οικονομική υπηρεσία εδάφους της εταιρείας, τη UPS Standard, πελάτες από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας θα επωφεληθούν από την ταχύτερη αποστολή στη Γαλλία. Για παράδειγμα, ένα πακέτο που αποστέλλεται από την Αθήνα στην Τουλούζη πλέον θα παραδίδεται σε τέσσερις μέρες αντί για πέντε.
  Εκτιμάται δε ότι αυτές οι βελτιώσεις στους χρόνους του δικτύου θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους. Όπως επιβεβαίωσε η μελέτη  «UPS European SME Exporting Insights» του 2016, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιούν εξαγωγές έχουν υψηλότερα έσοδα. Ως η έκτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, η Γαλλία αποτελεί μια ελκυστική αγορά για τις εταιρείες που θέλουν να εξετάσουν το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο.
  «Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και το κόστος έχουν καθοριστική σημασία στη σύγχρονη ταχύτατα μεταβαλλόμενη οικονομία», δήλωσε ο κ. Nando Cesarone, πρόεδρος της UPS στην Ευρώπη. «Για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους πελάτες τους εγκαίρως και στη σωστή τιμή, η νέα αυτή επένδυση μας βοηθά να επιταχύνουμε το χρόνο μεταφοράς για τις οικονομικότερες υπηρεσίες μας μέχρι και 24 ώρες».
  Η UPS έχει προς το παρόν ολοκληρώσει το ένα τρίτο του πενταετούς επενδυτικού της προγράμματος, το οποίο αυξάνει την κλίμακα και επεκτείνει τις δυνατότητες της εταιρείας. Για το 2017, το επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει βελτιώσεις στο δίκτυο εδάφους σε 28 χώρες αλλά και αύξηση χωρητικότητας στις αποστολές μέσω αέρα μεταξύ του ευρωπαϊκού Hub της UPS στην Κολωνία και την Ισπανία, Πολωνία και Λιθουανία. Η UPS έχει επίσης  ανακοινώσει νέες εγκαταστάσεις στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
  Οικονομία