• Αναζήτηση
 • Νέο κύμα ακυρώσεων πτήσεων σαρώνει τη Ryanair

  Τελειωμό δεν έχουν οι αεροπορικές περιπέτειες των επιβατών της Ryanair.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τελειωμό δεν έχουν οι αεροπορικές περιπέτειες των επιβατών της Ryanair. Η κορυφαία σε επιβατική κίνηση αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι, πέραν των 2.100 ακυρώσεων πτήσεων με χρονικό ορίζοντα τα τέλη Οκτωβρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν επιπλέον… 18.000 πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018 – πολλές εξ αυτών περιλαμβάνουν και ελληνικούς προορισμούς.
  Οι νέες ακυρώσεις θα επηρεάσουν 400.000 επιβάτες της Ryanair – άλλοι τόσοι έμειναν «στον αέρα» από το πρώτο κύμα ακυρώσεων. Θα αποσυρθούν από την κυκλοφορία 25 από τα συνολικά 400 αεροσκάφη που αριθμεί ο στόλος της Ryanair και θα ανασταλούν ημερησίως περισσότερα από 30 δρομολόγια τον εφετινό χειμώνα. Μεταξύ αυτών οι δημοφιλείς συνδέσεις από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου προς το Εδιμβούργο και τη Γλασκώβη, από το Γκάτγουικ (επίσης του Λονδίνου) προς το Μπέλφαστ και από το Νιούκαστλ προς το Φάρο.
  Θα ανασταλούν επίσης οι συνδέσεις Χανιά – Αθήνα, Χανιά – Πάφος, Χανιά – Θεσσαλονίκη, Αμβούργο – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Μπρατισλάβα, Θεσσαλονίκη – Παρίσι και Θεσσαλονίκη – Βαρσοβία.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk