• Αναζήτηση
 • Υποβάθμιση της Deutsche Bank από τον Fitch

  Σε υποβάθμιση του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου της Deutsche Bank κατά μία βαθμίδα προχώρησε ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch, υπογραμμίζοντας πως η τράπεζα θα χρειαστεί μεγαλύτερη περίοδο ανάκαμψης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της τράπεζας Deutsche Bank υποβάθμισε κατά μια βαθμίδα, από Α- σε ΒΒΒ+, ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch, την Πέμπτη.

  Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο,  η Deutsche Bank θα χρειασθεί περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξή της με βάση το σχέδιο που ανακοίνωσε τον Μάρτιο, ενώ η απόφαση έρχεται μια εβδομάδα μετά τη δήλωση της Autonomous Research LLP ότι η τράπεζα πιθανόν να είναι «μακράν μίας αποκατάστασης», αν δεν υπάρξει κάποιο «θαύμα» εκτίναξης της κάποτε ισχυρής μονάδας των συναλλαγών σε ομόλογα.

  «Η κλίμακα και το εύρος όσων πρέπει να κάνει, μαζί με τις αναθεωρήσεις στρατηγικής νωρίτερα φέτος, σημαίνουν ότι η Deutsche Bank έχει μεγαλύτερο δρόμο να διανύσει για να ολοκληρώσει την επιχειρηματική αναδιάρθρωσή της από οποιαδήποτε άλλη παγκόσμια τράπεζα», ανέφεραν αναλυτές του Fitch.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk