• Αναζήτηση
 • Το Πεκίνο αυξάνει και πάλι τις λιανικές τιμές των καυσίμων

  Η Κίνα θα αυξήσει τις λιανικές τιμές πώλησης της βενζίνης και του ντίζελ, για όγδοη φορά φέτος, προσαρμοζόμενη στις αλλαγές που σημειώθηκαν στις διεθνείς τιμές του αργού.Η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) ανακοίνωσε ότι οι τιμές της βενζίνης θα αυξηθούν κατά 210 γιουάν (περίπου 32 δολάρια ΗΠΑ) ανά τόνο, ενώ οι τιμές του ντίζελ θα αυξηθούν κατά 195 γιουάν ανά τόνο (περίπου 29 δολάρια ΗΠΑ).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Κίνα θα αυξήσει από αύριο, Σάββατο, τις λιανικές τιμές πώλησης της βενζίνης και του ντίζελ, για όγδοη φορά φέτος, προσαρμοζόμενη στις αλλαγές που σημειώθηκαν στις διεθνείς τιμές του αργού.

  Η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) ανακοίνωσε σήμερα ότι οι τιμές της βενζίνης θα αυξηθούν κατά 210 γιουάν (περίπου 32 δολάρια ΗΠΑ) ανά τόνο, ενώ οι τιμές του ντίζελ θα αυξηθούν κατά 195 γιουάν ανά τόνο (περίπου 29 δολάρια ΗΠΑ).

  Όταν οι διεθνείς τιμές του αργού μεταβάλλονται περισσότερο από 50 γιουάν ανά τόνο για μία ελάχιστη περίοδο 10 εργάσιμων ημερών, τότε προσαρμόζονται αναλόγως οι τιμές των διυλισμένων πετρελαϊκών προϊόντων.

  Οι διεθνείς τιμές του αργού αυξήθηκαν οριακά λόγω της αναμενόμενης αύξησης της ζήτησης και της μείωσης της παραγωγής του ΟΠΕΚ, σύμφωνα με την NDRC.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk