• Αναζήτηση
 • Πιτσιόρλας: Η απόφαση του ΚΑΣ δεν εμποδίζει το έργο στο Ελληνικό

  Ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας εμφανίστηκε σίγουρος για την έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό μέσα στο 2018.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Βέβαιος ότι η υλοποίηση του έργου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού δεν θα εμποδιστεί από την όποια απόφαση το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για τον αρχαιολογικό χώρο εμφανίστηκε ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πιτσιόρλας ανέφερε χαρακτηριστικά πως όποια απόφαση και να λάβει το όργανο θα είναι γνωμοδοτική και εφόσον χαρακτηρίσει κάποια περιοχή μέσα στην συγκεκριμένη έκταση «αρχαιολογικού ενδιαφέροντος», αυτό απλά θα σημαίνει πως κατά την πρόοδο των εργασιών θα πρέπει να δοθεί «αυξημένη προσοχή» στην περιοχή αυτή.

  «Είχα πει και θα το ξαναπώ», ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει εκδοθεί το ΠΔ και εφόσον έχει δοθεί η άδεια για το καζίνο, «το 2018 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες» συμπλήρωσε, ενώ για το αν υπάρχουν ή όχι αρχαιότητες και τι αξία έχουν αυτές, υποστήριξε πως αυτό θα το αποφασίσουν οι αρχαιολόγοι.

  Καταλήγοντας, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε πως εφόσον το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι το έργο θα γίνει, θα γίνει.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk