• Αναζήτηση
 • ΕΝΦΙΑ – Πώς θα πληρώσετε τον φόρο σε περισσότερες δόσεις

  Ημέρα… ΕΝΦΙΑ σήμερα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αφού λήγει η προθεσμία πληρωμής της πρώτης από τις πέντε δόσεις του φόρου. Μαζί με τον ΕΝΦΙΑ εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι θα πρέπει να εξοφλήσουν σήμερα και τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος. Πώς θα πληρώσετε το φόρο σε περισσότερες δόσεις.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500164626Ημέρα… ΕΝΦΙΑ σήμερα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αφού λήγει η προθεσμία πληρωμής της πρώτης από τις πέντε δόσεις του φόρου. Μαζί με τον ΕΝΦΙΑ εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι θα πρέπει να εξοφλήσουν σήμερα και τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος.

  Οσοι δεν πληρώσουν την πρώτη δόση αυτή θα καταστεί ληξιπρόθεσμη και θα επιβαρυνθούν με τόκο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης πληρωμής.

  Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν:

  1. Η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ γίνεται με την ταυτότητα οφειλής χωρίς χρέωση μέσω e-banking, στα ΑΤΜ ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η πληρωμή του φόρου στα γκισέ των τραπεζών κοστίζει καθώς οι φορολογούμενοι πληρώνουν προμήθεια που ανάλογα με την τράπεζα κινείται μεταξύ 1,5 – 2 ευρώ.

  Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk