• Αναζήτηση
 • Στην κατηγορία «Mobile Merchandising» βραβεύτηκε η DIS

  Στην κατηγορία «Mobile Merchandising» βραβεύτηκε η DIS στα Mobile Excellence Awards 2017, για το iAnywhere Sales Force Automation.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην κατηγορία «Mobile Merchandising» βραβεύτηκε η DIS στα Mobile Excellence Awards 2017, για το iAnywhere Sales Force Automation.

  Η Dynamic Integrated Solutions είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στη μεσαία και μεγάλη αγορά του ιδιωτικού τομέα, εστιάζοντας στους κλάδους Βιομηχανίας, Λιανικής, Διανομής, Τροφίμων, Φαρμακευτικών, Αυτοκίνησης και Υπηρεσιών.

  Η DIS έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft για την προσαρμογή και διάθεση στο upper-mid market, του Microsoft Dynamics 365 Enterprise στην Ελλάδα.

  Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εποχή και ιδιαίτερα στο χώρο των FMCG, η DIS εισήγαγε μία καινοτομική προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για τις ενέργειες που αφορούν όλη την οργάνωση των πωλήσεων. Πρόκειται για ένα mobile app, ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, κρίσιμη πληροφορία για την προσπάθεια κάθε εταιρίας να βρίσκεται σε θέση οδηγού στην αγορά.

  Με βασικό στρατηγικό πλεονέκτημα την προσωποποιημένη προσέγγιση κάθε πελάτη ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκει, το iAnywhere γίνεται αρωγός στην καθιέρωση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ εταιρίας και πελάτη, μέσω της άμεσης και εξειδικευμένης εξυπηρέτησης.

  Το iAnywhere επιτρέπει στη Διοίκηση να αποκτήσει στρατηγική εικόνα 360ο για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, να προσεγγίσει νέες αγορές , να αυξήσει μερίδια, να καθιερώσει Just in Time πρακτικές μειώνοντας το κόστος των αποθεμάτων, να γνωρίζει εν κινήσει τις εκκρεμότητες και να διαχειρίζεται ταχύτατα και αποτελεσματικά όλες τις εμπορικές διαδικασίες – από την προσφορά, την παραγγελία, την παράδοση έως και την είσπραξη.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk