• Αναζήτηση
 • Η Ebury στην Ελλάδα

  Η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες Ευρωπαϊκές fintech εταιρίες στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας γραφείου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της στην Ευρώπη. Ήδη, η Ebury διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες Ευρωπαϊκές fintech εταιρίες στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας γραφείου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της στην Ευρώπη. Ήδη, η Ebury διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Παρίσι, Ζυρίχη, Βαρσοβία, κι εξυπηρετεί περισσότερες από 24.000 επιχειρήσεις.
  Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  Η Ebury παρέχει όλες τις τελευταίες ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με την αγορά νομισμάτων καθώς επίσης και επιχειρηματικές λύσεις στον τομέα των διεθνών συναλλαγών. Χάρη στις υπηρεσίες της Ebury, οι ΜΜΕ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες λύσεις εναρμονισμένες στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τα capital controls, με τη δυνατότητα συναλλαγών σε περισσότερα από 140 νομίσματα.
  Η εταιρία έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας περισσότερες από 15 διακρίσεις στον τομέα της. Περιλαμβάνεται στην πρόσφατη λίστα «FT 1000 Fastest Growing European Companies 2017» χάρη στην αύξηση του κύκλου εργασιών της από το 2012 έως το 2015, καθώς και στο δίκτυο «Tech City UK’s Future Fifty Award 2017» των ταχύτερα ανερχόμενων Βρετανικών εταιριών τεχνολογίας.
  Με την ευκαιρία της επέκτασης της εταιρίας στην Ελλάδα και της έναρξης λειτουργίας του γραφείου της Αθήνας, ο CEO και συνδημιουργός της Ebury, Juan Lobato δηλώνει:
  Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που φέρνουμε στην Ελλάδα τις καινοτόμες λύσεις και τον σύγχρονο τρόπο σκέψης της Ebury, ωθώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δραστηριοποιηθούν χωρίς σύνορα, σε ένα διεθνές περιβάλλον».
  Ο διευθυντής του γραφείου της Αθήνας, Richard Atkinson, εκφράζει την πίστη της Ebury στις δυνατότητες των Ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. «Είμαστε αφοσιωμένοι στους Έλληνες πελάτες, ήρθαμε εδώ για να τους ενθαρρύνουμε και να τους εφοδιάσουμε με τις πιο μοντέρνες και καινοτόμες λύσεις στα χρηματοοικονομικά ζητήματα. Η δυναμική των Ελλήνων επιχειρηματιών βρίσκει τον ιδανικό σύμμαχο στην Ebury, που συνοψίζει τη φιλοσοφία της σε δυο λέξεις. «What borders?»»
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk