• Αναζήτηση
 • Επίθεση από αγνώστους κατήγγειλε ο Ιωσήφ Λιβανός

  Επίθεση από αγνώστους οι οποίοι τον απείλησαν με όπλο κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο Ιωσήφ Λιβανός , βασικός μάρτυρας στο σκάνδαλο Καρούζου. Ο κ. Λιβανός, οι καταγγελίες του οποίου μαζί με αυτές του επιχειρηματία Γιώργου

  Επίθεση από αγνώστους οι οποίοι τον απείλησαν με όπλο  κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο Ιωσήφ Λιβανός , βασικός μάρτυρας στο σκάνδαλο Καρούζου.

  Ο κ. Λιβανός, οι καταγγελίες του οποίου μαζί με αυτές του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη έγιναν αφορμή να ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στο 1ο  Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αλλά δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα .

  Όπως υποστήριξε με έγγραφό του προς το δικαστήριο, ενώ οδηγούσε στις 7.30 το πρωί  δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν το αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλου του είπαν να μην καταθέσει σε βάρος του Γιάννη Καρούζου. Ο μάρτυρας κατέληξε στο ΑΤ Βουλιαγμένης όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk