Δεσμεύεται η περιουσία του Φώτη Μπόμπολα

Στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, ιδιοκτήτη του «Πήγασου» προχώρησε το Κέντρο Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου.

Τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα διέταξε ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου.

Την εντολή έδωσε το ΚΕΦΟΜΕΠ, το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, οταν εντοπίστηκε -στο πλαίσιο της έρευνας για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή-, αναντιστοιχίες(για διαφορα έτη) ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.

Πριν από λίγες μέρες ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απιστία και ηθική αυτουργία στην πράξη σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος στελεχών τραπεζών και του επιχειρηματία Γιώργου Μπόμπολα για τα δάνεια του ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ.

Η έρευνα έχει ανατεθεί στην ανακρίτρια διαφθοράς Βασιλική Μπράτη.

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk