Η Emirates μέλος του δικτύου της Amadeus

Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ενώνει τις δυνάμεις της με την Emirates, για τη διάθεση των branded ναύλων της αεροπορικής εταιρείας μέσω του καναλιού διανομής της.

Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ενώνει τις δυνάμεις της με την Emirates, για τη διάθεση των branded ναύλων της αεροπορικής εταιρείας μέσω του καναλιού διανομής της. Πρόκειται για κορυφαία εταιρεία παροχής προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, με μεγάλους προμηθευτές ταξιδιού (αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εταιρίες σιδηροδρόμων, ακτοπλοϊκές εταιρίες κλπ.), πωλητές (ταξιδιωτικά γραφεία και ιστοσελίδες) και αγοραστές ταξιδιών να συγκαταλέγονται στους πελάτες της.
Οι ναύλοι Saver, Flex και Flex Plus του αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση από το κανάλι διανομής της Amadeus σε συνεργαζόμενα με αυτήν ταξιδιωτικά γραφεία. Μέσα από αυτή την κίνηση η Emirates θα αυξήσει το branding, τα επίπεδα διαφοροποίησης και τις ευκαιρίες upsell των ταξιδιωτικών προσφορών της, δείχνοντας ξεκάθαρα την πλήρη αξία του κάθε πακέτου προσφορών.
Είτε μέσω του cryptic είτε μέσω του graphic περιβάλλοντος οι χρήστες του συστήματος της Amadeus θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, προτείνοντάς τους ναύλους που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του εκάστοτε ταξιδιώτη.
Μέχρι στιγμής 52 αεροπορικές εταιρείες έχουν υιοθετήσει το Airline Fare Families της Amadeus, με 36 εταιρείες να εφαρμόζουν πλήρως την μεγαλύτερη και πιο πολυποίκιλη ταξιδιωτική κοινότητα. Με αύξηση της τάξεως του 70% σε ετήσιες κρατήσεις που συμπεριλαμβάνουν και άλλες υπηρεσίες, η ηγετική για τη βιομηχανία τεχνολογία merchandising της Amadeus προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα για αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και ταξιδιώτες.
H Amadeus απασχολεί περίπου 13.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί γραφεία στη Μαδρίτη (κεντρικά γραφεία), στη Νίκαια (γραφεία ανάπτυξης) και στο Έρντινγκ (κέντρο λειτουργίας), καθώς επίσης και 71 τοπικά Εμπορικά Γραφεία σε όλο τον κόσμο.
Ο Όμιλος λειτουργεί με επιχειρηματικό μοντέλο βασισμένο σε συναλλαγές. Για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31.12.2013, η εταιρεία ανακοίνωσε έσοδα 3.103,7 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1.188,7 εκατ. ευρώ. Η Amadeus είναι εισηγμένη στο Ισπανικό Χρηματιστήριο και συναλλάσσεται κάτω από το σύμβολο «AMS.MC», ενώ πραγματοποιεί επίσης συναλλαγές και στους IBEX 35.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk