Συμφωνία συνεργασίας της Δρομέας με τη BISLEY

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ με την εταιρεία BISLEY με έδρα το Νewport στη Μεγάλη Βρετανία.

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ με την εταιρεία BISLEY με έδρα το Νewport στη Μεγάλη Βρετανία.
Η συμφωνία προβλέπει, την προώθηση στη διεθνή αγορά από την εταιρεία BISLEY της σειράς των γραφείων «Cito» που παράγει η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ, την κατά περίπτωση από κοινού συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς εξοπλισμού επίπλων γραφείου και την από κοινού ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η εταιρεία BISLEY παράγει μεταλλικούς φοριαμούς αρχειοθέτησης διαφόρων τύπων και χρήσεων και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες. Η συμφωνία είναι τετραετής με άμεση εκκίνηση και προβλεπόμενες παραγγελίες για το πρώτο έτος 10.000 τεμαχίων γραφείων.

Η συμφωνία εκτιμάται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω τις εξαγωγές της ΔΡΟΜΕΑΣ, οι οποίες ξεπερνούν το 60% της παραγωγής της.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ προμηθεύει με έπιπλα γραφείου όλες τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής επιτροπής για τις περιόδους 2009 έως 2013 και 2015 έως 2020. Προμηθεύει επίσης τον Γερμανικό στρατό μέσω διεθνών διαγωνισμών από το 2013 έως σήμερα με περισσότερα από 100.000 τεμάχια ειδικά ερμάρια και το ερευνητικό κέντρο CERN στην Ελβετία με εξοπλισμούς γραφείων με νέα τριετή σύμβαση 2015 εως 2018.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk