ΕΥΔΑΠ: Μειωμένη κατά 80% η διαφημιστική δαπάνη

Δεν ξεπερνάει τα 400.000 ευρώ η διαφημιστική δαπάνη της ΕΥΔΑΠ, διευκρινίζει η εταιρία διαψεύδοντας δημοσιεύματα ότι το σχετικό κονδύλι αυξήθηκε σε 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν ξεπερνάει τα 400.000 ευρώ η διαφημιστική δαπάνη της ΕΥΔΑΠ, διευκρινίζει η εταιρία διαψεύδοντας δημοσιεύματα ότι το σχετικό κονδύλι αυξήθηκε σε 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΕΥΔΑΠ διευκρινίζει ότι στους 13 μήνες της σημερινής διοίκησης το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για τις απολύτως αναγκαίες δημοσιεύσεις, προκηρύξεις, κ.λπ. είναι δραστικά μειωμένο κατά 80% του ποσού που δαπανούσαν στο αντίστοιχο διάστημα οι προηγούμενες διοικήσεις για τον ίδιο λόγο.

Όσον αφορά στην ειδική στοχευμένη ενημερωτική εκστρατεία που πρόκειται άμεσα να λάβει χώρα, στόχος της είναι η ευρεία δημοσιοποίηση του Κοινωνικού Τιμολογίου, καθώς και του προγράμματος ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους πολίτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους προς την εταιρεία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μία αναγκαία και απαραίτητη δαπάνη, η οποία ψηφίστηκε από τα μέλη του ΔΣ -πλην ενός- της εταιρείας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η καμπάνια αυτή θα γίνει σε τηλεόραση, ραδιόφωνα εφημερίδες, social media, μετρό, λεωφορεία και θα κοστίσει το μέγιστο 850.000 ευρώ, ποσό που είναι μικρότερο από το 0,4% των συνολικών οφειλών πελατών προς την ΕΥΔΑΠ.

Ακόμα και προσθέτοντας το ποσό αυτό της ειδικής-στοχευμένης καμπάνιας και πάλι το τελικό ποσό της συνολικής δαπάνης προβολής θα είναι μικρότερο από το μισό του ποσού που ψευδώς αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk