Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Οι πολίτες που συμμετείχαν στην χθεσινή διαδήλωση κινούνται εχθρικά προς το κράτος. Η άθλια αυτή κατηγορία προήλθε από τα πιο επίσημα χείλη της Κυβέρνησης: την Εκπρόσωπο της!

Με αυτή την δήλωση ξεπέρασε ακόμα και τον υπουργό Παιδείας και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και επανήλθε σε προηγούμενες αθλιότητες των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που κατηγορούσαν την προηγούμενη Κυβέρνηση ως προδότες και Γερμανοτσολιάδες.

Βέβαια ούτε τις ανωτέρω γελοιότητες δεν υπηρετούν. Γιατί ο κ. Καμμένος δεν κατέβασε τον στρατό χθες στο Σύνταγμα να συλλάβει τους «εχθρούς» του Κράτους; Γιατί δεν έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια με κρεμάλες και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες περί έσχατης προδοσίας ακόμα;

Άλλα ας μείνουμε στον κ. Καμμένο. Αυτός λοιπόν μαζί με τα στελέχη του κόμματος του που είχε σηκώσει τα εθνικά λάβαρα περί προδοτών διάβασε το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» για τα σχολεία της Θράκης;

Αντιλήφθηκε τον νομικό αντίκτυπο για την μη – προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφος στην Ρόδο; Αντιλήφθηκε ότι η Κυβέρνηση του έχει αποδεχθεί θέμα Τσάμηδων σε συνομιλίες με την Αλβανική πλευρά; Ξέχασε βέβαια τις απειλές του περί Μουζαλα και «Μακεδονία» (όπως τις αντίστοιχες για ΦΠΑ στα νησιά και μνημόνια).

Μήπως η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, ο κ. Καμμένος και οι συν αυτώ θα ήταν καλύτερα να ασχοληθούν με την πραγματική προάσπιση των εθνικών θεμάτων μας αντί να ξεστομίζουν γελοίες κατηγορίες; Α, θα πρέπει να ζητήσουν και μια συγνώμη από αυτούς που τόλμησαν να αποκαλέσουν εχθρούς και προδότες.