Ο «συνταγματολογος» υπουργός κατάφερε να δώσει δημοσιότητα σε μια διαμαρτυρία πολιτών που, λόγω καλοκαιριού και απελευθέρωσης της δόσης, ενδεχομένως να είχε περάσει απαρατηρητη.

Άλλωστε οι σκεπτομενοι πολίτες ουδέποτε είχαν την δύναμη της δημοσιότητας. Σεβομενοι τον νόμο και τους συμπολίτες τους, απειχαν από κάθε μορφής πρόκλησης συμπεριλαμβανομένων απειλών και τραμπουκισμων.

Είναι αυτοί που είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους που στην ουσία χρηματοδοτούν το αποτυχημένο κράτος και τον κάθε «Καρανίκα» που η εκάστοτε κυβέρνηση διορίζει ως προσωπικό ρουσφέτι.

Άγνωστο το πόσοι πολίτες θα κατέβουν αύριο στο Σύνταγμα για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας- αρκετοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο: η απεργία που προγραμματιστηκε, ο καιρός, το γεγονός ότι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι προσκολλημένοι στην καρέκλα τους και ψηφίζουν τα πάντα προκειμένου να κρατήθουν στην εξουσία.

Το εάν είναι γραφικοί (!), όπως με θράσος δήλωσε χθες στο MEGA στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, θα φανεί στις επόμενες εκλογές (το φθινόπωρο, το 2017, το 2019). Διότι σε αυτές τις εκλογές, με τις μάσκες πεσμένες, θα αναμετρηθούν αυτοί που πληρώνουν με αυτούς που ζουν σε βάρος τους.