Κάτω του 5% η συμμετοχή της BlackRock στον ΟΠΑΠ

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. γνωστοποιεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης την οποία έλαβε από την εταιρεία «BlackRockInc» στις 17.05.2016, ότι ως αποτέλεσμα διάθεσης δικαιωμάτων ψήφου και χρηματοπιστωτικών μέσων, o συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η BlackRockInc κατήλθε του ορίου του 5% επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. γνωστοποιεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης την οποία έλαβε από την εταιρεία «BlackRockInc» στις 17.05.2016, ότι ως αποτέλεσμα διάθεσης δικαιωμάτων ψήφου και
χρηματοπιστωτικών μέσων, o συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η BlackRockInc κατήλθε του ορίου του 5% επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ειδικότερα, τόσο ο αριθμός δικαιωμάτων ψήφου που εμμέσως κατέχει η BlackRockInc και ενσωματώνονται σε μετοχές, όσο και ο αριθμός δικαιωμάτων ψήφου που ενσωματώνονται σε χρηματοπιστωτικά μέσα κατήλθαν του ορίου του 5%. Η ημερομηνία συναλλαγής κατά την οποία μεταβλήθηκε το όριο του 5% είναι η 13 Μαΐου 2016.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk