Εκπαιδευτική εκδήλωση «Η Τέχνη εμπνέει τη διδασκαλία» στις 21 Μαΐου

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα. Οι αναλυτές περιμένουν συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα εν αναμονή της ψήφισης των νέων μέτρων, αλλά και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Η Τέχνη εμπνέει την διδασκαλία είναι ο τίτλος της εκπαιδευτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από τους φοιτητές και τις φοιτήριες των μεταπτυχιακών κύκλων σπουδών «Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική» και «Εκπαιδευτική Τεχνολογία και Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων στο Αμφιθέατρο του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης το Σάββατο στις 21 Μαΐου 2016.

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές των παραπάνω μεταπτυχιακών κύκλων σπουδών σχεδίασαν και θα υλοποιήσουν τρία Εργαστήρια στα οποία προβλέπονται βιωματικές δραστηριότητες. Την εποπτεία και τον συντονισμό υπογράφουν οι Ιωάννης Βρεττός και Ερμιόνη Δελή.

-1ο Εργαστήριο: Η Τέχνη εμπνέεται από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο

-2ο Εργαστήριο: Η μορφή της Μήδειας του Ευριπίδη μέσα στον χρόνο

-3ο Εργαστήριο: Πελοποννησιακός Πόλεμος και ενσυναισθητικές δραστηριότητες: από πολεμικό γεγονός σε μάθημα ζωής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα τρία Εργαστήρια και να επεξεργασθούν το υλικό το οποίο θα τους δοθεί. Κατά την προσέλευση θα δηλώνεται το Εργαστήριο που ενδιαφέρει ώστε με βάση τη σειρά προσέλευσης να συγκροτηθούν οι πρώτες πενταμελείς ομάδες. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα συγκροτήσουν ομάδες αντίστοιχες προς τις πρώτες ώστε να πάρουν όλοι ενεργό μέρος στη διαδικασία.

Info:

Σάββατο στις 21 Μαΐου 2016

Αμφιθέατρο του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μαρασλή 4, Αθήνα

Ωρα προσέλευσης 9:00-9:30

1ο Εργαστήριο: 9:30-11:45
2ο Εργαστήριο: 12:00-13:45
3ο Εργαστήριο: 14:00-15.45

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk