Η επίσκεψη Μπόργιανς στο επίκεντρο συνάντησης στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, κ. Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, στις 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα

Η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, κ. Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, στις 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης, με τους τους οικονομικούς Εισαγγελείς, κ. Παναγιώτη Αθανασίου, κυρία Ελένη Τουλουπάκη, κ. Ιωάννη Δραγάτση και κ. Χρήστο Τζούρα.
Στη συνάντηση έλαβε μέρος και ο γενικός γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης.
Ο κ. Μπόργιανς έρχεται στην Αθήνα για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, στον απόηχο και της ομώνυμης λίστας που έχει παραδοθεί στα χέρια των εισαγγελικών αρχών.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο υπουργείο Δικαιοσύνης συζητήθηκαν επίσης αιτήματα των οικονομικών Εισαγγελέων που θα διευκολύνουν το έργο τους (μεταξύ άλλων η υλικοτεχνική τους ενίσχυση, αλλά και η συνδρομή του έργου τους με επιπλέον προσωπικό). Οι αναπληρωτές υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών έδωσαν εντολές για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk