Κραυγή αγωνίας από το Οικοτροφείο «Οι Αγιοι Ανάργυροι»

Εκκληση εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

Εκκληση εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» κάνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού καθώς λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που βιώνει η χώρα έχει σημειωθεί σοβαρή καθυστέρηση της καταβολής των νοσηλίων από τον ΕΟΠΥΥ προς το οικοτροφείο. Αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής είναι να μην μπορούν να καλυφθούν βασικές ανάγκες όπως το κόστος αγοράς για πάνες ακράτειας.
Στο συγκεκριμένο οικοτροφείο, που δημιούργησαν οι ίδιοι οι γονείς των ανθρώπων που στεγάζονται εκεί, βρίσκουν θαλπωρή 52 ΑΜΕΑ συνάνθρωποι μας με σοβαρή νοητική υστέρηση – χαμηλότερη του 30% και με προβλήματα όπως αυτισμός, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες.
Οι συνολικές ανάγκες για πάνες ακράτειας κάθε μήνα είναι περίπου 5.000 τεμάχια μεγέθους XL και το κόστος υπολογίζεται περίπου στα 2.500 ευρώ. Ο Σύλλογος, που έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δεν ζητάει χρήματα, αλλά τις ίδιες τις πάνες.
Όποιος θέλει να βοηθήσει παρακαλείτε να έρθει σε απευθείας επαφή με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» στη διεύθυνση: Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο «Οι Αγιοι Ανάργυροι», Αγ. Αναργύρων 1, Κάντζα Παλλήνης – 153 51, Αθήνα
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.ag-anargyroi.gr/ και να επικοινωνήσετε μέσω email: info@ag-anargyroi.gr, μέσω τηλεφώνου στο 2106667180.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk