Ο Έξυπνος κ. Φίλης

Όλοι πέσανε στην παγίδα του. Πρώτη και καλύτερη η Νέα Δημοκρατία, τα υπόλοιπα κόμματα της

Ο Έξυπνος κ. Φίλης | tovima.gr

Όλοι πέσανε στην παγίδα του. Πρώτη και καλύτερη η Νέα Δημοκρατία, τα υπόλοιπα κόμματα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και ορισμένα ΜΜΕ. Και αυτό διότι η προκλητική, ανόητη δήλωση του κ. Φίλη για τους Ποντίους ουδεμία αξία έχει. Άλλωστε, ο κ. Φίλης έχει και κατά το παρελθόν προβεί σε ισχυρισμούς που έβρισκαν αποδείξεις μόνο στις φαντασιώσεις του.

Όμως κατάφερε να στρέψει την κουβέντα και να παγιδεύσει τον δημόσιο διάλογο στα δεινά που πέρασε τμήμα του Ελληνισμού πριν έναν αιώνα και όχι στο τι πράττει αυτή η κυβέρνηση και τα δεινά που περνάει η δική μας γενιά. Ο κ. Φίλης έχει την απόλυτη ευθύνη να αντιμετωπίσει αμέσως τα προβλήματα της Παιδείας- και είναι πολλά. Ποιο είναι το σχέδιο του; Ποιο είναι το πρόγραμμά του;

Φυσικά στου Μαξίμου γελάνε, διότι το (μη) θέμα των Ποντίων κυριαρχεί στην Αντιπολίτευση η οποία δείχνει να λησμονεί ότι αυτό που θέλουν οι πολίτες από αυτήν είναι δημιουργική πολιτική. Και φυσικά από την κυβέρνηση απαιτούν λύσεις για τα θέματα που μας απασχολούν σήμερα- όχι κάτι που έχει επιλυθεί με ομόφωνο νόμο πριν χρόνια και αποτελεί στοιχείο της ιστορίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk