Κορυφώθηκαν με τις παρελάσεις οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Με τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και τη μαθητική στην Αθήνα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου και του Πάνου Καμμένου. Ενώπιον του Νίκου Φίλη η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα. Σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Με τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και τη μαθητική στην Αθήνα κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου.

Νωρίτερα, ο κ. Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού. Μετά το τέλος της παρέλασης θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ενώπιον του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκου Φίλη πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση για την επέτειο του «Όχι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk